Ninafri gaat samenwerken met de GROS, Lokeren.

Goed nieuws, de GROS Lokeren heeft zopas beslist Ninafri op te nemen in hun bestuur! Image
GROS of Gemeentelijke Raad voor Ontwikkelingssamenwerking is een gemeentelijke adviesraad voor het ruime terrein van ontwikkelingssamenwerking en de Noord-Zuid verhouding. De GROS werd opgericht bij beslissingen van steden- en gemeenteraden en is pluralistisch en niet gebonden door partijpolitieke, filosofische of religieuze overtuigingen.

De raad heeft als doelstelling de betrokkenheid van de Lokerse bevolking bij de Noord-Zuidproblematiek te verhogen meer bepaald bij het verbeteren van de levensomstandigheden in het Zuiden. Zij zoeken naar structurele oplossingen om de kloof tussen Noord en Zuid te dichten.

Met het toetreden bij Gros Lokeren onderschrijft  Ninafri dezelfde verontwaardiging over deze onrechtvaardige wereldverhoudingen en wil zij vanuit deze verontwaardiging specifiek werken aan de milleniumdoelstelling 7 -> het verstrekken van “DE” basisbehoefte, WATER.

Door de samenwerking met de Gros hopen we enerzijds nieuwe leden aan te trekken die begaan zijn met deze problematiek in Niger en anderzijds fondsen te genereren om onze waterprojecten in Niger te ondersteunen. Verder hopen we via deze samenwerking ook in contact te komen met bedrijven en organisaties die begaan zijn met de waterproblematiek in al zijn facetten.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: