Raad van Bestuur

Raad van bestuur
De vzw wordt bestuurd door een Raad van Bestuur, bestaande uit 5 leden. Deze 5 leden komen maandelijks bijeen om de agendapunten te bespreken en steeds in overleg beslissingen te nemen op de volgende 5 domeinen:

  • bepalen van de fondsenwervingsacties en sensibiliseringscampagnes
  • bepalen en beoordelen van projecten waar we steun willen verlenen
  • opvolgen en begeleiden van de gekozen projecten
  • beheer van de financiën en toekennen van budgetten
  • bepalen van de strategie op lange en korte termijn
  • zoeken, begeleiden en motiveren van vrijwilligers

Voorzitter

Filip De Blende
Tolstraat 31
2000 Antwerpen
0495 16 20 15

f.deblende@telenet.be

Filip zit de Raad van Bestuur voor en stelt maandelijks de agenda op van elke vergadering. Hij doet voorstellen voor het opzetten van acties en campagnes om fondsen te werven en neemt initiatieven om sensibiliteitsacties op te zetten. De voorzitter beoordeelt ook de projecten in Niger en volgt deze mee op en neemt actief deel aan de besprekingen en besluitvorming op de 5 domeinen. Filip heeft een specifieke kennis en know how opgebouwd op het vlak hydrogeologie. Hij onderzoekt en begeleidt de projecten in verband met waterwinning. Ook heeft hij zich toegelegd op het onderhouden van banden met de overheid en Coprogram. Filip beheert ook de database van de donatoren. Hij is steeds betrokken bij het opstellen van allerlei dossiers.

Secretaris

Michel Laukens
Prins Boudewijnlaan 334
2610 Wilrijk

michel.laukens@telenet.be

Michel maakt de verslagen van de vergaderingen en voert een aantal administratieve taken uit. Hij houdt ook het overzicht van de besproken acties en houdt de nodige stukken bij. Michel volgt de verschillende projecten mee op, en neemt actief deel aan de besprekingen en besluitvorming op de 5 domeinen. Als professionele reklamemaker heeft hij een specifieke kennis en know how opgebouwd op het vlak van communicatie en fondsenwerving. Ook is hij specifiek begaan met het vinden en behouden van donatoren.

Penningmeester en schatbewaarder

Guy Marien
Frans Standaertlei 19
2180 Ekeren – Mariaburg

marien.guyann@scarlet.be

Guy beheert het budget van Ninafri. Hij volgt de rekeningen op en zorgt er mee voor dat de fondsen goed besteed worden. Guy is als ingenieur specifiek betrokken bij de technische begeleiding en opvolging van de verschillende projecten. Als bouwkundig ingenieur heeft hij een expertise en know how opgebouwd voor alles wat betreft het opzetten en beheren van gebouwen en technische infrastructuur. Hij volgt de verschillende projecten mee op, en neemt actief deel aan de besprekingen en besluitvorming op de 5 domeinen.

Lid

John Stoop
Leopoldslei 71
2930 Brasschaat

johnstoop2@gmail.com

John volgt de verschillende projecten mee op en neemt actief deel aan de besprekingen en besluitvorming. Meer specifiek in de regio van Brasschaat speelt hij een actieve rol in het opzetten van verschillende fondsenwervingsacties en sensibiliseringcampagnes. Als tandarts heeft John kennis en knowhow opgebouwd voor wat betreft de hygiënische en medische omkadering van onze projecten in Niger. Hij is één van de drijvende krachten voor de fondsenwerving en heeft contact met de overheden en specialisten op alle niveaus.

Lid

Johnm

John Michielssen
August Dilslei 66
2970 ‘s-Gravenwezel

j.michielssen@fednav.com

John Michielssen is sinds 2012 lid van de Raad van Bestuur.
Hij is verantwoordelijk voor de uitwerking en de opvolging van specifieke projecten.
Zijn ervaring in de maritieme sector komt van pas bij de logistieke uitvoering van onze projecten. Samen met de andere leden doet John aan actieve fondsenwerving, zowel bij bedrijven als privé personen.

Vrijwilliger

SANNERONE

Sandra Van der Wildt
webmaster en duizendpoot

info@sandravanderwildt.com

San zet zich gedurende meer dan 10 jaar in als vrijwilliger voor onze website, grafisch werk en heeft ook enkele evenementen georganiseerd waaronder de Sponsor lopen en Festival Solair. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: